יין

 
 
  1. ההמלצות של שלי פארי

      קרא עוד
  2. ההמלצות של אורי לוי

    אורי לוי שף ויזם, הבעלים של Acosta - אולם אירועים בוטיק במרכז תל אביב ,בעלים של מסעדת ראיסה בפשפשים ושף לאירועים פרטיים לאלפיון העליון"   & קרא עוד
  3. ההמלצות של ורד ספיבק

      ורד ספיבק ממוקמת בצמרת המאפרים כבר 28 קרא עוד
  4. ההמלצות של ריי ווייט

      ריי ווייט ברמנית ומיקסולוגית מוערכת שמייעצת ובונה תפריטי אלכוהול וקוקטיילים לברים ולמסעדות     קרא עוד
  5. ההמלצות של שחף טל

    שחף טל בעולם האלכוהול והבר 22 שנים. ב10 שנים האחרונות בתפקיד מנכ״ל זמן אמיתי - בית הספר לברמנים הגדול והמוביל בישראל. 8 מתוך 10 קרא עוד
  6. ההמלצות של דוד בר אילן

        דוד בר אילן היינן המוערך התוסס והדינמי של יקב טוליפ ויקב מאיה                               קרא עוד
  7. שאל את היינן - אלעד כץ מנכ"ל ובעלים יקב עגור

     

    שיחה עם אלעד כץ, מנכ"ל ובעלים יקב עגור

    קרא עוד
  8. כוחה של הכוס הנכונה

    רייצ'ל מונטיפיורי

    יש הרבה גישות בנוגע לבחירת הכוס. אבל מהי כוס היין הטובה ביותר עבורך?

    בינינו, תשתו יין ממה שרק תרצו, בין אם זה כוס יין, ספל קפה או צנצנת. לעזאזל, אתם יכולים לזרוק את הכוס לגמרי ולשתות ישר מהבקבוק, הידד!

    קרא עוד
  9. וולפוליצ'לה אהובתי

    רייצ'ל מונטיפיורי

    וולפוליצ'לה היא פנינה נסתרת מזרחית לאגם גארדה, בורונה (רומאו? ג'ולייט? מישהו?) שבונטו. יש בה את הכל, מיינות קלילים וקיציים ועד ליינות מרשימים, מורכבים ויוקרתיים ביותר. אז מה הקטע כאן בעצם?

    קרא עוד
  10. ריוחה המנחמת

    רייצ'ל מונטיפיורי

    לכולנו יש אזורי נוחות כשזה מגיע ליין - מקומות או ענבים שאנו מגיעים אליהם באופן אינסטינקטיבי - ועבור רבים, האזור הזה הוא ריוחה. מכונה לפעמים התשובה של ספרד לבורדו, ריוחה מייצרת גם יינות אדומים וגם לבנים, אבל כמו בורדו, זה האדום ששולט

    קרא עוד

פריטים 41-50 מ65

הצגה לכל עמוד
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות