המלצות הצוות

 
 

מה שותים "הלילה הזה?"

עם בוא האביב כולנו מבושמים מכך שהתחלף השעון לשעון קיץ ושמזג האויר האביבי בא עלינו לטובה.

כל שנה לקראת ליל הסדר אתם אומרים "אני לא מאמין שכבר פסח"

כל שנה יש את הוויכוח הקבוע: "אצל מי עושים את החג השנה?" ,"מי מארח השנה?" ,"מי מכין מה וכמה".

אבל, ברגע שסוף סוף מתיישבים סביב שולחן הסדר, יש אנחת רווחה שאין כמותה. 

השולחן ערוך, כל האוכל מוכן וההגדה מוכנה ומזומנה.

שבכל הלילות אתם לא שותים אפילו כוס אחת, הלילה הזה, תשתו לא פחות מארבע כוסות יין.

 חג היין כבר אמרנו? אז מה תשתו?

 

הינה כמה המלצות חמות מאיתנו:

ישראל גבאי- מנכ"ל פאנקו ממליץ על ירדן מרלו  יין עשיר בטעמים ובעל גוף מלא ומאפיינים ארומטיים של פירות יער, קליפת תפוז, טבק ואף מרווה. מומלץ להגשה לצד קדרות בשרים עשירות או לצד עוף צלוי עם ירקות.

רייצ'ל מונטיפיורי -מנהלת תחום יין ממליצה על ווינדמיל פטיט ורדו כרם יחידני  

היין בעל גוון ארגמני עמוק וארומה של פטל שחור, אוכמניות, ליקוריץ ועור. בעל גוף מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת. ילווה מנה בשרית כמו צלי בקר או קדירה עשירה.

אסתי שרן- מנהלת מערכות מידע ממליצה על הר אודם רזרב סירה 

צבעו אדום עמוק, נוטה לסגול בשוליו, עם ניחוח של עץ קלוי ותיבול ים תיכוני, טעמים של אוכמניות, פרי שחור בשל ומעט אדמתי עם רמיזה למנטה. בחך מורגש גוף מלא ועוצמתי עם משקל ונוכחות מרשימה וסיומת בלתי נגמרת. מומלץ להגיש לצד מנות בשר עסיסיות.

ירדן סנדלר- מנהלת שיווק ממליצה על הרי גליל רוזה 

ליין צבע ורדרד מזמין עם ניחוחות טריים של אפרסק לבן ופרחי בר גליליים לצד חמיצות מרעננת, נהדר לצד סלטים ודגים על כל צורותיו.

מרינה ג'נשוילי- מנהלת שירות לקוחות ממליצה על קפיטל שער האריות לבן של יקב ציון  

יין לבן יבש שהינו הביטוי המקומי של יקב ציון מהרי הגליל יין בעל חמיצות רעננה, ארומה של תפוח ירוק, פריחת הדר ורמז לפירות טרופיים ועשב ירוק המשתלבים לאיזון טעמים מושלם.

מושלם לצד מנות ראשונות רעננות, סלטים, דגים. 

 

בנינו, כל עוד אתם יושבים סביב שולחן החג עם כל המשפחה שלכם לצידכם, זה לא באמת משנה איזה יין תשתו. אבל בוא נדאג שיהיה יין כחול לבן בכל ארבעת הכוסות ונתמוך ביקבים הנפלאים שיש לנו במדינת ישראל מכל קצותיה.

לחיים וחג שמח!















אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות