יין אדום יבש, בלנד עשיר ומורכב של קברנה סוביניון, מרלו, סירה, קברנה פרנק ופטיט ורדו. ליין ריחות עמוקים ואפלים וגוף מלא ורך. גדל שנתיים בחביות עץ אלון חדשות וישנות, טעמים של פרי שחור, זיתים שחורים בשלים, אניס ואדמה. חמיצות טובה וסיומת ארוכה. יתיישן היטב בבקבוק.
היקב הוקם בשנת 1999 על ידי שוקי ישוב, אחד מחלוצי היין של אזור מטה יהודה. החל משנת 2020 היקב עובר תהליך התחדשות ורענון עם הצטרפותם של שני שותפים: אלעד כץ, גם הוא תושב עמק האלה, בעברו שימש כמנכ"ל יקב קסטל. אייל דרורי, אשר למד יינות בפיימונטה ובעל ניסיון ממספר יקבים באיטליה, כרתים וישראל. החיבור בין השלושה נוצר אחרי שנים של חברות ושכנות, ומתוך אהבה גדולה למלאכה, למילה ולמקום. חדוות יצירה, שמחה ושאיפה בלתי פוסקת להשתפר – מוליכים ומכוונים אותנו במסע שסופו בבקבוק שאתם שותים
כרם "מטע" שבהרי יהודה, גובה ממוצע של 650 מ'.
בעין
אדום בוהק
באף
פירות טריים, עשבי תבלין
בפה
מורכב, אך קל לשתייה
שאלון היין של פאנקו עם אייל דרורי
שיחה עם אייל דרורי, יינן יקב עגור.
מה היה המפגש הראשון והמסקרן שלו עם יין, מה גרם לו להתאהב בעולם היין ואיך הפך ליינן.