מתכון לפינה קולדה

 
 

שבוע הקוקטיילים בפאנקו - מתכון לפינה קולדה

אחד הקוקטיילים הכי מפורסמים בעולם מגיע אלינו ישר מהאייטיז ומקבל מייקאובר שיעשו אותו טעים יותר וחזק יותר!!
אבל קודם כמה מילים על הפינה קולדה: האגדה מספרת שהיא הומצאה ב-1822 על ספינת פיראטים על-ידי פיראט צמא שרק רצה להוסיף מיץ קוקוס ואננס לרום שלו. משם היא הגיע לפורטו ריקו (והפכה למשקה הלאומי שם), ומשם לחופים הקריביים ולארצות הברית. האמריקאים הוסיפו לה שמנת מתוקה ויותר מדי פירות וסוכר ואנחנו כאן כדי לשנות את זה!

 

 

כך תכינו פינה קולדה פאנקו סטייל:
מה צריך? רום בהירליקר מליבו, חלב קוקוס ומיץ אננס (30 מ"ל כל אחד). מומלץ להשתמש ב

המלצות
פוסטים קשורים
  1. מתכון לקוקטייל מוחיטו שבוע הקוקטיילים בפאנקו - מתכון למוחיטו
  2. מתכון לדאקירי שבוע הקוקטיילים בפאנקו - מתכון לדאקירי
  3. מתכון למאי טאי שבוע הקוקטיילים בפאנקו - מתכון למאי טאי
  4. מתכון לפסואה מוחיטו שבוע הקוקטיילים בפאנקו - מתכון לפסואה מוחיטו
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות