מתכון לאפרול שפריץ

 
 

שבוע הקוקטיילים בפאנקו - מתכון לאפרול שפריץ

 

 

אפרול שפריץ- דרינק קליל ומרענן

 
רכיבים :
60 מ"ל אפרול
30 מ"ל פרוסקו
דש סודה

יש לערבב את כלל הרכיבים בכוס ערבוב
ולמזוג אל כוס יין לפי הסדר
ולקשט בסיום בפלח תפוז
 
 
הוראות הכנה:

לוקחים כוס בלון/ כוס יין קלאסית וממלאים אותה בקרח בנדיבות

מוזגים את האפרול והפרוסקו (יין לבן מבעבע יבש)

סוגרים בנגיעה של סודה,

מערבבים היטב ומקשטים בפלח תפוז עסיסי

 

המלצות
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות