- SALE כל המוצרים
- אלכוהול כל המוצרים
- יין כל המוצרים
- בירה כל המוצרים
- קוקטיילים כל המוצרים
- מתנות ומארזים כל המוצרים
- אלכוהול לאירועים כל המוצרים
- אקספרס כל המוצרים
- במיוחד בשבילך
הר חרמון אדום מציג ניחוחות מורכבים של פירות שחורים ואדומים, לצד ניחוחות מתובלים ורמזים לעשבי תיבול טריים. זהו יין מהנה ונגיש לשתייה בכל שעות היום ובמגוון אירועים, בעל גוף בינוני וטעם נהדר. הר חרמון אדום מתאים למגוון רחב של מאכלים, ויהיה מלווה נפלא לצד צלחת גבינות, חציל פרמז'ן, פסטה בולונז או נתח קצבים על הגריל. ניתן ליהנות מהר חרמון אדום בעת שחרורו, ועד כשלוש שנים מהבציר.
הר חרמון אדום הורכב מחמשת זני הענבים הבורדולזיים המסורתיים: קברנה סוביניון, מרלו, מלבק, פטי ורדו וקברנה פרנק, אשר נבצרו בכרמי יקב רמת הגולן, בו הטמפרטורות הן הקרירות ביותר והענבים באיכות הגבוהה ביותר.
בציר שנת 2022 - שנת שמיטה
כשרות | יש |
---|---|
נפח הבקבוק | 750.00 |
יקב | רמת הגולן |
מדינה | ישראל |
אזור | רמת הגולן |
אפלסיון | רמת הגולן |
זני ענבים | קברנה סוביניון, מרלו, מלבק, פטיט ורדו, קברנה פרנק |
מידת יובש | יבש |
סגנון היין | אדום, פירותי וקליל |
אחוז אלכוהול | 14% |
פיקוק | שעם |
מפת האזור | ישראל |
מותג | רמת הגולן |
סוג יין | אדום |
סוג משקה | יין |
יישון בחבית | לא |
התאמת אוכל | בשר על האש, גבינות קשות, עוף, רוטב בשר |
רמת הגולן
ישראל
יקבי רמת הגולן
יקב רמת הגולן הוא הראשון שקם ברמה.
היקב נוסד ב 1983 על ידי 8 קיבוצים ומושבים.
מיום הקמתו ועד היום, הטביע היקב את חותמו בעולם היין הישראלי.
הקמתו שינתה לחלוטין את מפת היין המקומי ותפיסת האיכות בתודעת הצרכן הישראלי.
בהיותו פורץ דרך בעשייתו ובזכות המוניטין שצבר ברחבי העולם והתארים בהם זכה בתחרויות החשובות ביותר, הביאו ליקב רמת הגולן בפרט וליין הישראלי בכלל הכרה בינלאומית.
ליקב רמת הגולן 4 סדרות עם מגוון של זנים וסגנונות ומעל 50 בקבוקים.
ארץ היין – פילוסופיית היצירה:
"הידע שלנו על אזור רמת הגולן מתפתח כל הזמן,
אנשי הכרמים והייננים מאפשרים לנו הזדמנויות לייצר סוגים וסגנונות שונים של יין.
כל יין שאנו עושים הוא חלק מפאזל, הוורסטיליות של האזור נדירה בעולם היין,
כך שהפאזל הזה מורכב באופן מיוחד.
ככל שאנו לומדים, האמונה שלנו בפוטנציאל העצום של רמת הגולן כאזור גידול יין מעולה רק הולכת ומתחזקת."
אדמות הטוף בזלתיות והמיקום הגבוהה( 400-1200) הם תנאים אידיאליים לגידול הזנים הבורדולוזיים.