בוטראן רום אנייחו 18 שנים

Botran Anejo 18YO
מ"ל
750
SALE
מק״ט
01-01831
‏199.00 ‏₪
Register Price ‏159.00 ‏₪
750 מ"ל | מחיר ל- 100 מ"ל - ‏26.53 ‏₪
חיסכון של ‏40.00 ‏₪
במלאי
חיסכון של ‏40.00 ‏₪
 
מבצעי יום הולדת

על המוצר

מידע חשוב

27 חוות דעת

Product Questions

סקירה מהירה
רום אנייחו 18 שנים הוא כמו חופשה קריבית בבקבוק, רק בלי החול בין הרגליים. מיוצר בגואטמלה על ידי חברת בוטראן, הרום הזה מבלה 18 שנים תמימות בחביות אלון (כן, באותו זמן שלוקח לילד להגיע לגיל בגרות, הרום הזה רק משתבח).

הבקבוק? תארו לעצמכם שגל ים קריבי קפא באמצע התנועה והפך לזכוכית. זה בערך מה שיש לנו כאן - עיצוב מעוגל ואלגנטי, עם תווית זהובה שנראית כמו מפת אוצר עתיקה של פיראטים. הפקק? עשוי עץ כהה, כאילו נלקח היישר מספינת פיראטים שטבעה מזמן.

דבר המומחה
הארומה של הרום הזה היא כמו טיול בשוק תבלינים קריבי - עשירה ומתוקה, עם ניחוחות של וניל, קינמון, ופירות טרופיים בשלים. יש שם גם רמז לעץ אלון, כאילו מישהו החליט לערבב יער טרופי שלם לתוך הבקבוק.

בכוס, הצבע הוא ענברי עמוק, כמו שקיעה קריבית שנלכדה בזכוכית. הטעם? בעל שכבות של קרמל, דבש, פירות יבשים, ותבלינים אקזוטיים. הסיומת ארוכה וחלקה.

מומלץ לשתות את היצירה הזו לאט, כמו שאתם הייתם מבלים יום בחוף קריבי. תנו לו לנשום קצת באוויר, כמו שנתתם לו 18 שנה בחבית. אפשר ליהנות ממנו נקי או בקוקטייל מפנק.

עובדה מעניינת: בוטראן, היצרנית של הרום הזה, משתמשת בשיטת הסולרה - שיטת יישון מיוחדת שבה מערבבים רומים בגילאים שונים. זה כמו מסיבת קוקטייל, רק שבמקום אנשים, זה רום מגילאים שונים.

אז בפעם הבאה שאתם רוצים לחוות חופשה קריבית בלי לעזוב את הספה, רום אנייחו 18 שנים הוא הבחירה שלכם. 

מידע חשוב
כשרות ללא מדבקת כשרות
נפח הבקבוק 750.00
מדינה גוואטמלה 
אחוז אלכוהול 40%
מותג Botran
סוג מוצר רום
סוג רום מיושן
* הנתונים המדויקים מופיעים על גבי המוצר, ייתכנו טעויות או אי התאמות, לפיכך יש לקרוא את המופיע על גבי אריזת המוצר לפני השימוש.
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
 
 
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות