קוקטייל שאריות משולחן החג

 
 
מאת: [email protected]
שתף
מה עושים אחרי ראש השנה עם שאריות תפוחים, רימונים, יין אדום שקיבלנו במתנה והברנדי מהארון?
קוקטייל משובח שיככב על שולחן החג הבא כמובן!
רוצים לראות את המתכונים הכי שווים לפני כולם? לעמוד לעמוד פאנקו בפייסבוק ואתם שם!
רכיבים:
  • תפוח אדום חתוך לקוביות
  • תפוח ירוק חתוך לקוביות
  • גרעינים מחצי רימון
  • מקלות קינמון (2)
  • בקבוק יין אדום
  • כוס מי סוכר
  • ברנדי (30 מ"ל)
  • מיץ לימון טרי

לערבב ולמגוז!
הקודם הבא
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות