מוחיטו קוריאני

 
 
מאת: paneco
שתף
סרטון הזה תגלו מתכון מוחיטו שהוא קצת לטיני וקצת אסייאתי אבל מאה אחוז טעים. קוקטייל מוחיטו קוריאני מבוסס על המוחיטו הקובני שכולנו מכירים ואוהבים,
אבל במקום רום בהיר, מוסיפים לו ג'ינרו סוג'ו.
ג'ינרו מי???
ג'ינרו סוג'ו הוא תזקיק אלכוהולי שמיוצר מאורז, שעורה, בטטה או טפיוקה. יש לו טעם מתקתק ועדין והוא מעולה כבסיס לקוקטייל מוחיטו,
קוסמופוליטן ואפילו מרגריטה, או בכוס צ'ייסר ליד הבירה.

רכיבים (לקוקטייל מוחיטו אחד):
  •  לימון חתוך לקוביות (חצי)
  • עלי נענע טריים (10)
  • קונפיטורת תפוז (כף)
  •  קרח גרוס
  • משקה סוג'ו קוריאני (60 מ"ל)
  •  מי סוכר (30 מ"ל)
  • שוופס מיול

הוראות הכנה:
1. מוסיפים את קוביות הלימון ואת עלי הנענע לכוס לואו-בול וכותשים 
2. מוסיפים את הקונפיטורה, הקרח, הסוג'ו ומי הסוכר לכוס, סוגרים עם שייקר ומשקשקים 10 שניות או עד שהשייקר קופא
3. סוגרים עם שוופס מיול ומקשטים לפי הטעם והעין
4. לחיים, או כמו שאומרים בקוריאה - 건배!
הקודם הבא
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות