אפרול שפריץ
הוא טרנדי, הוא טעים, הוא מלווה כל אירוע וככה מכינים אותו.
הכנת משקאות בבית, קלה כיום יותר מתמיד. המשקה הכתום והקליל מתחבר באופן מושלם
לפרוסקו וסודה – מה שעושה את הקוקטייל קליל וטעים לכוווולם.
טיפ מהמקצוענים בפאנקו: אל תשכחו קרח וכוס יין גדולה – רצוי לערבב טוב לפני השנייה
אפרול שפריץ- דרינק קליל ומרענן
רכיבים :
60 מ"ל אפרול
60 מ"ל פרוסקו
סודה
לקישוט
גלגל תפוז
מומלץ להכין בכוס בלון
הוראות הכנה:
לוקחים כוס בלון/ כוס יין קלאסית וממלאים אותה בקרח בנדיבות
מוזגים את האפרול והפרוסקו (יין לבן מבעבע יבש)
סוגרים בנגיעה של סודה,
מערבבים היטב ומקשטים בפלח תפוז עסיסי.
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות