תיאור

אם חשבתם שמקומם של עשבי התיבול הוא רק בסלט, אתם מפספסים עולם שלם של ריחות וטעמים מופלאים.
הקוקטייל שלנו השבוע הוא מתוק, מבעבע, כיפי ויש בו... טימין!
הצטיידו מראש בקאווה או למברוסקו לבן, שזיפים, עלי טימין ומי סוכר שהושרו בהם עלי טימין לכמה שעות, והכינו קוקטייל ריחני וטעים במיוחד.

Recipe

רכיבים:
  • שזיף חתוך לפרוסות
  • מיץ מלימון אחד
  • גבעולי טימין טרי (4)
  • מי סוכר שבושלו עם טימין
  • קרח גרוס
  • קאווה \ למברוסקו לבן

חותכים את השזיף לפרוסות, מוסיפים את עלי הטימין ומוזגים את שאר הרכיבים. לערבב ולהגיש.