לאחר ההפרדה מהשזרות, הסחיטה והפרדת החרצנים מהתירוש, עבר התירוש תהליך של הצללה במשך 24 שעות. לאחר מכן הוספו השמרים המתורבתים והיין תסס במכלי נירוסטה מבוקרים בטמפרטורה של 12°C.
מידע חשוב
כשר לפסח
כן
כשרות
יש
נפח הבקבוק
750.00
יקב
Five Stones Vineyards
מדינה
ישראל
אזור
עמק האלה
אפלסיון
הרי יהודה
זני ענבים
סוביניון בלאן, גוורצטרמינר
מידת יובש
יבש
סגנון היין
ארומתי וטרופי
אחוז אלכוהול
13.50%
פיקוק
שעם
מותג
Five Stones
סוג יין
לבן
סוג משקה
יין
התאמת אוכל
גבינות קשות, דג חריף, סושי ודגים נאים
טמפרטורת הגשה: 4-6
מתאים עם
סושי
דגים ברוטב
גבינות קשות
הכרמים כולם מחבל עדולם שבעמק האלה,
יבול ממוצע של כ-800 ק"ג לדונם.
הדלייה מבוססת 5 מייתרים ונטיעה צפופה של כ 450 שתיל לדונם,
השקייה מבוקרת על פי הצורך.
בציר בשעות בוקר מוקדמות בין השבוע השלישי של אוגוסט לשבוע הראשון של אוקטובר
בעין
ענברי כהה
באף
ארומת מי ורדים ועשבוניות קלה
בפה
טעמי פרי טרופי עדינים וסיומת נעימה
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות