מאור יקב בוטיק אשר הוקם במושב רמות בשנת 2003 על ידי דני וטל מאור. ביקב מיוצרים בכל שנה כ 15000 בקבוקים של יין אדום, אשר זכו וזוכים להערכה רבה בקרב מבקרי יין, חובבי יין ומסעדות. דני מוביל קו ברור של כורם פקוח עיניים, אשר יודע לגדל ענבים שקל להפוך אותם ליין יוצא דופן. כרם מאור באזור הגידול תל פארס ניטע לאחר שנים שלנסיונות ובדיקות, מתוך מטרה להגיע לאיכות ענבים הגבוהה ביותר. "לאחר שייצרנו, טעמנו, שתינו, יישנו, וקיבלנו פידבק על יינות ממגוון תתי-אזורים ברמת הגולן ובגליל, וממגוון זני ענבים, בחרנו בחלקת תל-פארס כטרואר המועדף עלינו"..
בלנד אדום קלאסי המופק מענבי קברנה סוביניון וסירה שנבצרו מהחלקות המובחרות ביותר של כרמי יקב מאור בתל-פארס. הענבים הושרו במשך 20 ימים ועברו תסיסה מלולקלטית. הודות לכך יין מאור דובדבני נודע באיכותו יוצאת הדופן ובתמורה הרבה שהוא מעניק למחירו. מומלץ להגיש כ-3 שעות לאחר החדרור כדי לאפשר לו לנשום ולשחרר את עושר הטעמים והארומות שלו.
דבר המומחה
יין מאור דובדבני ניחן בגוף קל-בינוני וארומה נהדרת, בה בולטים תווי שוקולד, פירות יער וקפה. מומלץ מאוד להמתין מספר שעות לאחר פתיחתו כדי לאפשר לו לבטא את מגוון הטעמים והניחוחות שלו ולהגישו לצד בשרים משובחים על הגריל.
מאור יקב בוטיק אשר הוקם במושב רמות בשנת 2003 על ידי דני וטל מאור. ביקב מיוצרים בכל שנה כ 15000 בקבוקים של יין אדום, אשר זכו וזוכים להערכה רבה בקרב מבקרי יין, חובבי יין ומסעדות. דני מוביל קו ברור של כורם פקוח עיניים, אשר יודע לגדל ענבים שקל להפוך אותם ליין יוצא דופן. כרם מאור באזור הגידול תל פארס ניטע לאחר שנים שלנסיונות ובדיקות, מתוך מטרה להגיע לאיכות ענבים הגבוהה ביותר. "לאחר שייצרנו, טעמנו, שתינו, יישנו, וקיבלנו פידבק על יינות ממגוון תתי-אזורים ברמת הגולן ובגליל, וממגוון זני ענבים, בחרנו בחלקת תל-פארס כטרואר המועדף עלינו"..
כרם מאור באזור הגידול תל פארס ניטע לאחר שנים שלנסיונות ובדיקות, מתוך מטרה להגיע לאיכות ענבים הגבוהה ביותר. "לאחר שייצרנו, טעמנו, שתינו, יישנו, וקיבלנו פידבק על יינות ממגוון תתי-אזורים ברמת הגולן ובגליל, וממגוון זני ענבים, בחרנו בחלקת תל-פארס כטרואר המועדף עלינו"..