טעיםםםם! מתכון לקאפקייק שוקולד ואייריש קרים 0 מוצרים

מה טוב יותר מעוגת שוקולד? קאפקייק שוקולד אישי ומלא באהבה. ומה טוב יותר מקאפקייק שוקולד? קאפקייק שוקולד עם אלכוהול. לא סתם אלכוהול - אייריש קרים קטיפתי, עשוי מוויסקי אירי משובח ושמנת עשירה.


לכבוד יום קאפקייק השוקולד הלאומי שחל מדי שנה ב-18 באוקטובר, החלטנו לפנק אתכם במתכון מושחת וטעים לקאפקייקס שוקולד ובייליס. בתיאבון!



מזל טוב! עד 120 קאפקייקס 🎁


מצרכים:


½ 1 כוסות קמח

1 כוס אבקת קקאו לא ממותק

1 כפית סודה לשתייה

¼ כפית מלח

¼ 1 כוסות סוכר

⅓ כוס שמן צמחי

1 ביצה גדולה

1 כוס חלב או ריוויון

¼ כוס אייריש קרים - בייליס או שאנון


לציפוי:

½ כוס חמאה רכה (עדיף מופשרת)

3 כוסות אבקת סוכר

3 כפות / 30 מ"ל אייריש קרים - בייליס או שאנון

¼ כפית מלח


הוראות הכנה | קאפקייקס (8-10 יחידות):

  1. חממו מראש את התנור ל-180 מעלות

  2. ערבבו בקערה קטנה את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח.

  3. בקערה גדולה יותר ערבבו את הסוכר, השמן, הביצה והריוויון/חלב עד לקבלת תערובת חלקה.

  4. הוסיפו את התערובת היבשה בהדרגה ותוך כדי ערבוב לקערה הגדולה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

  5. לאחר מכן הוסיפו בהדרגה את האייריש קרים תוך כדי ערבוב.

  6. שפכו את התערובת לתבניות קאפקייק (עדיף מסיליקון) עד ל-¾ מגובהן ואפו במשך 18-20 דקות בחום בינוני. ניתן לבדוק האם הקאפקייקס מוכנים באמצעות קיסם.

  7. הניחו לקאפקייקס להצטנן במשך שעתיים לפחות.


הוראות הכנה | ציפוי:

  1. הוסיפו לקערה את החמאה, אבקת הסוכר, האייריש קרים והסוכר וערבבו באמצעות מיקסר עד לקבלת תערובת קלילה ואוורירית. אם התערובת אינה יציבה מספיק ניתן להוסיף אבקת סוכר כדי לחזק אותה.

  2. לאחר שהקאפקייקס התקררו - זלפו את הציפוי מעל וקשטו בשוקולד מגורר או דובדבן.

Warning

Your query returned an empty result !

מחפסים מתנה מיוחדת? הכנסו למגוון מתנות כדי לראות את מבחר המתנות שיש לנו להציע לכם