- SALE כל המוצרים
- אלכוהול כל המוצרים
- יין כל המוצרים
- בירה כל המוצרים
- מוצרים נלווים כל המוצרים
- מתנות ומארזים כל המוצרים
- אלכוהול לאירועים כל המוצרים
- EXPRESS כל המוצרים
- במיוחד בשבילך
כשרות | יש |
---|---|
נפח הבקבוק | 750.00 |
יקב | אבוהב |
מדינה | ישראל |
אפלסיון | גליל עליון |
זני ענבים | מרלו |
מידת יובש | יבש |
סגנון היין | אדום, אלגנטי ועסיסי |
גוף | מלא |
אחוז אלכוהול | 13.50% |
פיקוק | שעם |
מפת האזור | ישראל |
סוג יין | אדום |
סוג משקה | יין |
יישון בחבית | 10 חודשים בחבית |
התאמת אוכל | בשר על האש, עוף |
יין עשיר, פירותי ובעל רבדים שונים ומרתקים. מופק מענבים שגודלו בכרמים במרכז וצפון רמת הגולן הידועים בזכות ענבי המרלו האיכותיים הגדלים בהם.
היין התיישן במשך 10 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.
יקב אבוהב מייצר את יינותיו על טהרת עבודת היד בשיטה מסורתית .תהליך זה הינו תהליך איטי ומדויק הדורש מיומנות רבה החל מבצירה ידנית ובחירת האשכולות המובחרים ליצירת יין משובח.
ליקב אבוהב שלושה כרמים הנטועים בגליל וברמת הגולן. בכרמים גדלים ענבים מסוג קברנה פרנק, קברנה סובניון, סירה, מרלו,מלבק ופטיט וורדו . זני ענבים אלו נהנים מתנאים אידיאלים לגידול ענבי יין. האקלים הייחודי של כרמי הגליל מתאפיין בעונת החורף באוויר קר ולעיתים אף מושלג ובעונת הקיץ בימי שמש נעימים. שיטת הגידול המסורתית בכרם מצליחה להשיג שיפור משמעותי בבריאות הכרם – קרקע עשירה יותר, הזנה טובה יותר ליבול, הרחקת מזיקים וכן בקרת עשביה ובקרת מחלות. הצימוח חזק ובריא יותר וליין יכולת שימור אורכה יותר. היינות יותר מאוזנים ביחס בין אחוז הבריקס לבין ההבשלה הפנולית והחומצות. הטיפול הקפדני בכרם מאפשר קבלת יבולים נמוכים באיכות יוצאת דופן וענבים עשירים בטעמים.