- SALE כל המוצרים
- אלכוהול כל המוצרים
- יין כל המוצרים
- בירה כל המוצרים
- קוקטיילים כל המוצרים
- מתנות ומארזים כל המוצרים
- אלכוהול לאירועים כל המוצרים
- אקספרס כל המוצרים
- במיוחד בשבילך
בלנד של 40% קברנה סוביניון- 40% מלבק- 20% סירה.
יין רך וקטיפתי, המאופיין באיזון בין פירותיות מרעננת לתיבול עדין שמקורו בחביות העץ בהן מתיישן היין
כ - 10 חודשים.
יקב אבוהב מייצר את יינותיו על טהרת עבודת היד בשיטה מסורתית .
תהליך זה הינו תהליך איטי ומדויק הדורש מיומנות רבה החל מבצירה ידנית ובחירת האשכולות המובחרים ליצירת יין משובח.
כשר לפסח | כן |
---|---|
כשרות | יש |
נפח הבקבוק | 750.00 |
יקב | אדמונד ובנג'מין דה רוטשילד |
מדינה | ישראל |
אפלסיון | גליל עליון |
זני ענבים | קברנה סוביניון, סירה, מלבק |
מידת יובש | יבש |
סגנון היין | אדום, אלגנטי ועסיסי |
אחוז אלכוהול | 13.50% |
פיקוק | שעם |
מפת האזור | ישראל |
מותג | אבוהב |
סוג יין | אדום |
סוג משקה | יין |
יישון בחבית | 10 חודשים בחבית |
התאמת אוכל | בשר על האש, עוף |
ליקב אבוהב שלושה כרמים הנטועים בגליל וברמת הגולן. בכרמים גדלים ענבים מסוג קברנה פרנק, קברנה סובניון, סירה, מרלו,מלבק ופטיט וורדו . זני ענבים אלו נהנים מתנאים אידיאלים לגידול ענבי יין. האקלים הייחודי של כרמי הגליל מתאפיין בעונת החורף באוויר קר ולעיתים אף מושלג ובעונת הקיץ בימי שמש נעימים. שיטת הגידול המסורתית בכרם מצליחה להשיג שיפור משמעותי בבריאות הכרם – קרקע עשירה יותר, הזנה טובה יותר ליבול, הרחקת מזיקים וכן בקרת עשביה ובקרת מחלות. הצימוח חזק ובריא יותר וליין יכולת שימור אורכה יותר. היינות יותר מאוזנים ביחס בין אחוז הבריקס לבין ההבשלה הפנולית והחומצות. הטיפול הקפדני בכרם מאפשר קבלת יבולים נמוכים באיכות יוצאת דופן וענבים עשירים בטעמים.