יין אורגני- זה רק טבעי

 
 

 

אם כשאתם שומעים את המונח "יין אורגני", עולה לכם אסוציאציה של חבורת היפים המתסיסים את היין תוך כדי סשן של ויפסנה, אז יש לנו חדשות בשבילכם.

 

35% מהאירופאים שותים יין אורגני, ומספר הכרמים והיצרנים האורגניים זינק ב20% רק בשנה האחרונה. בכלל, לא תמצאו חלקת גרנד קרו בבורגון שלא מתהדרת בכורמות אורגנית כחלק מהכבוד הגדול שרוכשים המגדלים לחלקותיהם היקרות מפז.

הכורמות האורגנית התפתחה בתחילת המאה ה-20 לאחר שמגדלים ראו כי הריסוסים והדשנים הכימיים גרמו לירידה באיכות הגפנים, למחלות ולירידה משמעותית בפוריות האדמה.

(כרמים אורגניות של יקב פילסטרי באיטליה, העשביה והצמחיה שבין השורות מאפשרת חלוקה של חומרי הגנה עם הגפן, והזמנת חרקים ובעלי חיים שעוזרים למנוע מחלות)

בעצם, אם אתם נותנים לצמח קמח( חנקן), ביצים( אשלגן) וסוכר( זרחן), אתם מאכילים אותו... ניחשתם נכון, רק עוגות! עכשיו תתארו לעצמכם באיזה מצב גופני הייתם אתם על דיאטה של עוגות בלבד

אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות