- SALE כל המוצרים
- אלכוהול כל המוצרים
- יין כל המוצרים
- בירה כל המוצרים
- קוקטיילים כל המוצרים
- מתנות ומארזים כל המוצרים
- אלכוהול לאירועים כל המוצרים
- אקספרס כל המוצרים
- במיוחד בשבילך
סקירה מהירה
ייצור הריפאסו מבוסס על השריה של יין ואלפוליצ'ה על גפת של ענבים ששימשו לייצור רצ'וטו או אמרונה: היין מוסף לזגים לאחר השפיה ונשאר במגע עם השארית המותססת הזו, עד לסיום התסיסה.
דבר המומחה
למאכלי פסטה עשירים, לבשר ציד, לגבינות מתיישנות – קשות ולבשר לבן מעושן. צבע רובי אדום, נוטה לכתום עם ההתיישנות של היין. האף רענן, עם ארומות ייניות מאוד ורמזים לשקדים מרים. הפה עשיר, קטיפתי ומאוזן, עם גוף טוב ועוצמות פרי גבוהות.
כשרות | אין |
---|---|
נפח הבקבוק | 750.00 |
יקב | סרטורי |
מדינה | איטליה |
אזור | ונטו |
אפלסיון | וולאפוליצ'לה קלאסיקו- Valpolicella Classico |
זני ענבים | מולינרה, קורבינה, קורבינונה, רודינלה |
מידת יובש | יבש |
סגנון היין | אדום, אלגנטי ועסיסי |
אחוז אלכוהול | 13.50% |
פיקוק | שעם |
מותג | Sartori |
סוג יין | אדום |
סוג משקה | יין |
התאמת אוכל | בשר על האש, גבינות קשות, פסטה שמנת |
למעלה ממאה שנים, השם סרטורי הוא אחד מהידועים והמוכרים בוונטו, אזור היין הנפלא בצפונה של איטליה. המשפחה נכנסה לעולם היין ב- 1898, כאשר פייטרו סרטורי קנה את הוילה מריה, כרם קטן ויקב בוולפוליצ'לה. בנו של פייטרו – רגולו – הפך את היקב לעיסוק העיקרי של המשפחה, ובשנת 1950, שני בניו של פייטרו הרחיבו את הפעילות ושילבו בה גם פעילות יצוא. כיום מנוהל היקב על ידי הנינה של פייטרו – אנדראה סרטורי. היא יצרה שותפות עם ה- Cantina Colognola ובכך קיבלה גישה ל- 24,000 דונם של כרמי איכות בסואבה וולפוליצ'ילה. ב- 2003 היא שכרה את שירותיו של פרנקו ברנאביי – יינן יועץ מפורסם, בן ונטו, שהיה אחראי ללא מעט מהיינות הטובים ביותר של טוסקנה. סרטורי ממשיכים לייצר יינות ונטו מעולים מתוך נאמנות לטרואר המקומי ולמסורות שלהם, לצד יינות מודרניים וחדשניים.