רקנאטי רזרב שרדונה

Recanati Reserve Chardonnay

750 מ"ל | מחיר ל- 100 מ"ל - 11.87 ₪
במלאי
מק״ט
76-10809
סוג משקה יין
מדינה ישראל
89.00 ₪
סוג משקה יין
מדינה ישראל

סקירה מהירה

שרדונה רזרב  של רקנאטי הוא "יין כרם יחידני" (Single Vineyard) המיוצר בטכניקת יישון עם שמרים, המאפשרת הפקת יינות בעלי מרקם וטעם מורכבים ועשירים. היין מהמינראליות, ההדריות והפרחוניות האופייניים לענבי השרדונה של כרם מנרה. לטעמי הפרי הטבעי של היין התווספו טעמים וניחוחות של חמאה, וניל ועץ קלוי, והוא בעל ארומה פירותית רעננה.

דבר המומחה

בתהליך ייצור היין המיוחד הזה עברו ענבי השרדונה ביצור ידני וקפדני. שדרותיהם נסחטו בתהליך עדין ומבוקר. על מנת לשמור על הטעמים והניחוחות האופייניים כל-כך לזן השרדונה של הכרם, עברו הענבים תהליך תסיסה איטית וקרה במיכלי נירוסטה מיוחדים. לאחר מכן הועבר היין ליישון ושהייה על משקעיו בחביות עץ אלון צרפתי. 

  • זהוב
  • אפרסק, אשכולית לבנה ווניל קלויי
  • עשיר ועסיסי, מרקם קטיפתי וסיומת מתובלת וארוכה
מפרט מוצר
  • appelation גליל
  • מפת האזור ישראל
  • כוס מומלצת כוס לבן קלאסית
  • יקב רקנאטי
  • מידת יובש יבש
  • סוג יין לבן
  • סוג משקה יין
  • טמפרטורת הגשה 10-12°
  • חלון שתייה 3 שנים
  • בפה עשיר ועסיסי, מרקם קטיפתי וסיומת מתובלת וארוכה
  • באף אפרסק, אשכולית לבנה ווניל קלויי
  • יישון בחבית 8 חודשים בחביות עץ אלון
  • הצעת הגשה מתאים למנות פסטה ודגים ברוטב שמנת או חמאה
  • לאתר היקב http://www.recanati-winery.com/wineCat.asp?id
  • מדינה ישראל
  • יצרן רקנאטי
  • אזור גליל
  • גוף מלא
  • פיקוק שעם
  • התאמת אוכל BakedFriedFish, HardCheese, SoftCheese
  • זני ענבים שרדונה
  • המלצות Everyday, Recommended
  • סגנון היין לבן, אלגנטי ומתובל
  • שנת בציר 2018
  • על הכרמים כרם מנרה. כרם המאופיין באדמת טרה רוסה עם אחוז גבוה של אבן ותנאי אקלים אדיאליים המניב באופן עקבי ענבים באיכות גבוהה במיוחד.
  • בעין זהוב
  • אחוז אלכוהול 14%
  • נפח הבקבוק 750.00
  • זמין במשלוח אקספרס לא זמין
  • כשרות יש
מותג

רקנאטי

רקנאטי
יקב רקנאטי הוקם בשנת 2000 על ידי לני רקנאטי ואורי שקד.
מטרתם הייתה הקמתו של יקב חדש אשר יפיק יין ישראלי איכותי ומקורי.
פילוסופיית היקב מכוונת ליצירת יינות מקומיים ומקוריים, יינות שיבטאו בצורה הטובה ביותר את אקלים המקום, האדמה ואת שנות הבציר.
את תהליך הפקת היין מובילים הייננים גיל שצברג וקובי ארביב.

טמפרטורת הגשה 10-12°
חלון שתייה 3 שנים
הצעת הגשה מתאים למנות פסטה ודגים ברוטב שמנת או חמאה
כוס לבן קלאסית
ישראל
כתוב חוות דעת שלך
רק לקוחות רשומים יכולים לרשום חוות דעת. בבקשה התחבר או צור חשבון
בוחרים אלכוהול
קונים בקליק
שליח אישי עד הבית