1
2
3
מאפיינים | |
---|---|
שם | סגל קברנה FREE RUN |
סוג משקה | יין |
כשרות | יש |
שנה | 2016 |
אזור | הרי ירושלים, גליל עליון |
גוף | בינוני עד מלא |
יישון בחבית | 10 חודשים בחביות עץ אלון |
סגנון היין | אדום, אלגנטי ועסיסי |
פיקוק | שעם |
זני ענבים | קברנה סוביניון |
נפח הבקבוק | 750 מ"ל |
סוג יין | אדום |
מידת יובש | יבש |
מדינת מקור | ישראל |
יקב | סגל |
סגל
ב-1787 ייסד יעקב הירש סגל את "יינות סגל" בבוברויסק שברוסיה הלבנה.
כמעט 150 שנה מאוחר יותר, בשנת 1925, נוסדה המזקקה הראשונה בישראל.
עם קום המדינה הקימה משפחת סגל יקב שהתמחה בייצור יינות.
ראשוני הענבים הגיעו מאזור אשקלון, ועם השנים התווספו כרמים בעמק איילון ובאזורים נוספים במרכז הארץ.
בתחילת שנות ה-2000, כשהיא מקפידה לעקוב באדיקות אחר הנעשה בשוק היין העולמי,
רכשה סגל ציוד יקב מן המתקדמים בעולם, שכלל בין השאר מיכלי התססה מבוקרי טמפרטורה מנירוסטה וחביות עץ אלון חדישות,
ממיטב יצרני החביות בצרפת וארצות הברית.
טמפרטורת הגשה | 16° |
---|