פאנקו

מאסטרו נטורליס היסטוריה טאורסי MASTRO LACRYMA CHRISTI Vesuvio Bianco

קיים במלאי
94
97
29900 299.00
הגדלת כמות הקטנת כמות

סקירה מהירה

יין עטור שבחים ופרסים, המופק מענבי אייליאנקו הגדלים בחלקת Mirabella Eclano, הידועה גם בשם "אדמה מעוררת קנאה על כל מיסתוריה" בפי אנשי תעשיית היין המקומיים. זהו יין אקספרטיבי, מורכב ובעל פוטנציאל השתבחות של 30 שנים לפחות. היין התבגר במשך 24 חודשים בבריק צרפתי ושנתיים נוספות בתוך הבקבוק.

דבר המומחה

יין מאסטרו נטורליס היסטוריה טאורסי ניחן בצבע שני יפהפה, ארומות מגוונות של ריבת פטל, פרחי סיגליות, תבלינים מיובשים, וניל ועץ ארז. הגוף מורכב ועוצמתי והסיומת מינרלית. עצה שלנו - שמרו אותו לאירועים ולאנשים החשובים לכם ביותר, והגישו אותו לצד סטייקים עסיסיים, גבינות משובחות או מנות גורמה שטרחו על הכנתן.

על הכרמים

הטרואר ששם את יינות קמפניה על המפה. אדמות חימר, גיר ובזלת בגבעות של 400- 600 מטר. תת הזן אנטוניו מאסטרובררדינו מבשיל לענבי פרימיום קלאסיים.

  • ארגמן עמוק
  • ריבת פטל, סיגליות, ארז, תבלינים מיובשים וטבק
  • עיקבי ועוצמתי, במרקם עשיר ושרירי ובסיומת טאנינים מתובלים ארוכה
מאפיינים
שם מאסטרו נטורליס היסטוריה טאורסי
סוג משקה יין
כשרות אין
סגנון היין אדום, קלאסי ומורכב
אחוז אלכוהול 13.50%
נפח הבקבוק 750 מ"ל
סוג יין אדום
מידת יובש יבש
גוף מלא
יישון בחבית 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות
פיקוק שעם
זני ענבים אייליאניקו
מדינת מקור איטליה
אזור קמפניה
אפלסיון טאורסי- Taurasi
יקב מאסטרוברארדינו
תווית קיימות VIVA- Sustainable wine( Earth, Air,Water and Vineyards) . הסמכה מטעם משרד איכות הסביבה האיטלקי המפקח על כל תהליכי הייצור והשפעתם על איכות הסביבה. תקנים מחמירים על שימוש בחומרים ידידותיים לסביבה ולאדם, שמירה על איכות המים, פליטת פחמן דו-חמצני ושמירה על מגוון ביולוגי. היקב הפסיק השימוש בחומרים כימיים מזה עשרות שנים כשבמקביל הוא מפתח זנים עמידים למחלות, והמותאמים לטרואר המקומי. טיפוח החורש והחי בסביבת הכרם ופרוייקטים למען הקהילה הם חלק מהתרומה הסביבתית ומהמפכה הירוקה של היקב
קישור לאתר היקב http://www.mastroberardino.com
מידע על היקב

מאסטרובררדינו
ב-1878 החל הקשר הבלתי ניתק בין משפחת מסטרובררדינו לטרואר הייחודי של אזור קמפניה.
המשפחה גידלה דורות של מקצוענים חסרי פשרות, אשר ראו לנגד עיניהם את הפוטנציאל העצום של הזנים העתיקים של האזור והתחברו להסטוריה עשיית היין באזור.
בזמן שכולם נטעו זנים בינלאומיים, אחרי מלחה"ע השנייה, החליט אנטוניו להעמיק במציאת התת- זנים הטובים ביותר באזור, ולפתח שיטות גידול וייצור ברות קיימא.
הדבר הוביל להצלחה בינלאומית בזכות איכות היינות, הייחודיות והכבוד לטבע.

הצעת הגשה יין לארוע ולאדם החשובים לכם באמת, ילווה סטייקים עסיסיים, בשרים בבישול ארוך וגבינות מתיישנות. יש לפתוח 12 שעות לפני השתייה או לחדרר עם דיקאנטר.
טמפרטורת הגשה 18°
חלון שתיה 30 שנים
כוס אדום עשיר
כוס אדום עשיר
קמפניה
1
בוחרים אלכוהול
 
2
קונים בקליק
 
3
שליח אישי עד הבית
יש לנו הרגשה שתאהבו גם את המוצרים האלה

פלטר טריו PELTER TRIO

750 מ"ל
8500
מחפסים מתנה מיוחדת? הכנסו למגוון מתנות כדי לראות את מבחר המתנות שיש לנו להציע לכם