פאנקו

מאסטרו ברארדינו לקרימה ווזוביו ביאנקו PILASTRI OFFIDA PASSERINA 12X750ML 12.5%

קיים במלאי
89
7900 79.00
הגדלת כמות הקטנת כמות

סקירה מהירה

יין לבן יבש המופק מענבי קודה די וולפה (זנב השועל) הגדלים למרגלות הר הגעש ווזוביו האיטלקי. הלקרימה ווזוביו ביאנקו בעל גוף קל-בינוני, ארומות פירותיות עם תווי ליקריץ עדינים, מרקם חלק ומינרליות בזלתית מתמשכת. היין מומלץ להגשה בטמפ' 8-10 מעלות לצד מנות דגים, פסטות קיציות, מאפים וארוחות בראנץ'.

דבר המומחה

היקב המשפחתי מאסטרוברארדינו נודע בזכות המהפכה הירוקה שהוא מנהיג, המתבטאת בשמירה קפדנית ומחמירה על שימוש בחומרים טבעיים וידידותיים לסביבה, לאדם ולמגוון הביולוגי הגדל וחי בסביבת הכרמים והיקב. היקב קיבל תו איכות ממשרד איכות הסביבה האיטלקי הודות לפעילותו על שמירת הקיימות ולאיכותו הגבוהה.

על הכרמים

ענבי הקודה די וולפה מגיעים מחלקות בגובה 180 מטר במדרונות של הר הגעש הפעיל ווזוביו המפורסם. הבזלת השחורה והשפעתו של הים אידיאליים להבשלה אופטימאלית ל הזן.

  • צהוב קש
  • אפרסק לבן, אגס וליקריץ
  • פרי טהור, במרקם קריספי ובסיומת אבק שריפה ומינרלים
מאפיינים
שם מאסטרו ברארדינו לקרימה ווזוביו ביאנקו
סוג משקה יין
כשרות אין
שנה 2016
אחוז אלכוהול 12%
נפח הבקבוק 750 מ"ל
סוג יין לבן
מידת יובש יבש
סגנון היין לבן, מורכב ומינרלי
גוף קל עד בינוני
יישון בחבית לא
פיקוק שעם
זני ענבים קודה די וולפה
מדינת מקור איטליה
אזור קמפניה
אפלסיון ווזוביו- Vesuvio
יקב מאסטרוברארדינו
תווית קיימות VIVA- Sustainable wine( Earth, Air,Water and Vineyards) . הסמכה מטעם משרד איכות הסביבה האיטלקי המפקח על כל תהליכי הייצור והשפעתם על איכות הסביבה. תקנים מחמירים על שימוש בחומרים ידידותיים לסביבה ולאדם, שמירה על איכות המים, פליטת פחמן דו-חמצני ושמירה על מגוון ביולוגי. היקב הפסיק השימוש בחומרים כימיים מזה עשרות שנים כשבמקביל הוא מפתח זנים עמידים למחלות, והמותאמים לטרואר המקומי. טיפוח החורש והחי בסביבת הכרם ופרוייקטים למען הקהילה הם חלק מהתרומה הסביבתית ומהמפכה הירוקה של היקב
לאתר היקב http://www.mastroberardino.com
מידע על היקב

מאסטרובררדינו
ב-1878 החל הקשר הבלתי ניתק בין משפחת מסטרובררדינו לטרואר הייחודי של אזור קמפניה.
המשפחה גידלה דורות של מקצוענים חסרי פשרות, אשר ראו לנגד עיניהם את הפוטנציאל העצום של הזנים העתיקים של האזור והתחברו להסטוריה עשיית היין באזור.
בזמן שכולם נטעו זנים בינלאומיים, אחרי מלחה"ע השנייה, החליט אנטוניו להעמיק במציאת התת- זנים הטובים ביותר באזור, ולפתח שיטות גידול וייצור ברות קיימא.
הדבר הוביל להצלחה בינלאומית בזכות איכות היינות, הייחודיות והכבוד לטבע.

הצעת הגשה כייפי מאוד מול ים ואבטיח, ילווה פסטות פירות ים, בראנץ' של סופ"ש ומיני מאפים (בורקסים, קישים ומאפה פילו).
טמפרטורת הגשה 8-10°
חלון שתיה 3 שנים
כוס לבן קלאסית
כוס לבן קלאסית
קמפניה
1
בוחרים אלכוהול
 
2
קונים בקליק
 
3
שליח אישי עד הבית
יש לנו הרגשה שתאהבו גם את המוצרים האלה

אמסטוולה ביאנקו סלנטו - יין אורגני AMASTUOLA BIANCO SALENTO

750 מ"ל
5500
4500 להרשמה חינם הקלק כאן

ג'וזף דרוהין שאבלי JOSEPH DROUHIN, CHABLIS

750 מ"ל
9900

לה ג'אמל סינסאו רוזה LES JAMELLES CINSAULT ROSE

750 מ"ל
4900
4400 להרשמה חינם הקלק כאן
מחפסים מתנה מיוחדת? הכנסו למגוון מתנות כדי לראות את מבחר המתנות שיש לנו להציע לכם