יין שרדונה צעיר ורענן, נבצר בבציר ידני עובר השרייה קרה ומעיכה בפרס פנאומטי. 50% מהיין עובר תסיסה מלולאקטית אשר משפיעה על הסך הכולל של היין ומאפשר גוף בינוי וחלבי ללא יישון בחבית.
לצד בשר לבן, נקניקים ודגים אפויים
כוס להגשה
כוס לבן קלאסית
מתאים עם
דגים
בשר
בשר ברוטב עשיר
בשנת 1883 רכש דון-טיבורצ'יו אחוזה בת 2500 דונם בסאן-ויסנטה, הנמצאת באזור המכונה כיום גודוי-קרוז ובה הקים את יקב אל- טרפיצ'ה. בהיותו יזם נמרץ, קידם את הגירתם של אנשי מקצוע מיומנים לאזור, ייבא שתילי גפנים שמקורם בצרפת והטמיע טכנולוגיות ייצור מודרניות.
בעין
צהוב בהיר
באף
אננס וחלוקי נחל
בפה
רעננות טרופית ומינרליות קלה
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות