1
2
3
מאפיינים | |
---|---|
שם | טרפיצ'ה ברוקל קברנה פרנק |
סוג משקה | יין |
כשרות | אין |
סגנון היין | אדום, אלגנטי ועסיסי |
אחוז אלכוהול | 14% |
נפח הבקבוק | 750 מ"ל |
סוג יין | אדום |
מידת יובש | יבש |
גוף | בינוני עד מלא |
יישון בחבית | יישון בעץ 15 חודשים, יישון בעץ 15 חודשים |
פיקוק | שעם |
זני ענבים | קברנה פרנק |
מדינת מקור | ארגנטינה |
אזור | מנדוזה |
אפלסיון | Maipú- מאייפו |
יקב | טרפיצ'ה |
תווית קיימות | עובד ביודינאמי ללא הסמכה, עובד ביודינאמי ללא הסמכה |
לאתר היקב | https://www.trapiche.com.ar/comin/, https://www.trapiche.com.ar/comin/ |
טרפיצ'ה
יקב טרפיצ'ה הוא יצואן היין הגדול בארגנטינה ובעל מוניטין בינלאומי נדיר.
עוד בשנת 1883 החלה מסורת הייננות של טרפיצ'ה באזור מנדוזה (בו מייצרים יין עוד מהמאה ה-17),
כשזו מונעת על ידי התפתחות המחקר סביב הפקת היין בעולם הישן.
יינות האזור זכו עד מהרה למוניטין ולפרסום, ובמרכז ההתרחשות ותשומת הלב ניצב יקב טרפיצ'ה.
הצעת הגשה | קוסקוס בשר, אסקלופ עגל, ובשר מעושן, קוסקוס בשר, אסקלופ עגל, ובשר מעושן |
---|---|
טמפרטורת הגשה | 18°-16°, 18°-16° |
חלון שתיה | 6 שנים, 6 שנים |