1
2
3
מאפיינים | |
---|---|
שם | ברון ריקאסולי בולגרי |
סוג משקה | יין |
כשרות | אין |
שנה | 2014 |
סגנון היין | אדום, עשיר ומתובל |
אחוז אלכוהול | 14% |
נפח הבקבוק | 750 מ"ל |
סוג יין | אדום |
מידת יובש | יבש |
גוף | מלא |
יישון בחבית | יישון בבריק 18 חודשים, יישון בבריק 18 חודשים |
פיקוק | שעם |
זני ענבים | קברנה סוביניון, מרלו, פטי ורדו, קברנה פרנק |
מדינת מקור | איטליה |
אזור | טוסקנה |
אפלסיון | Bolgheri DOC- בולגרי |
יקב | ברון ריקסאולי |
לאתר היקב | http://www.baronericasoli.com, http://www.baronericasoli.com |
ברון ריקאסולי
משפחת ריקאסולי, אשר בנתה את מצודת ברוליו והפכה אותה למעונה בשנת 1141, שיחקה תפקיד חשוב בטוסקנה.
רבות מההתפתחויות בחבל ארץ זה קשורות למשפחה אצילית זו, הנחשבת לוותיקה ביותר בעולם בתחום ייצור היין.
בשנת 1993, לקח על עצמו את ניהול היקב הברון פרנצ'סקו ריקאסולי.
תחת ניהולו הפך "ריקאסולי" בין היצרני היין המפורסמים ביותר באיטליה!
הצעת הגשה | ריזוטו פטריות יער, אסקלופ עגל, חמין עשיר ובשר צייד, ריזוטו פטריות יער, אסקלופ עגל, חמין עשיר ובשר צייד |
---|---|
טמפרטורת הגשה | 18°, 18°-16° |
חלון שתיה | 15 שנים, 10 שנים |