שאטו דארסין אחד היצרנים העתיקים במדוק עוד מהמאה ה-18 אשר שמר על תואר קרו בורז'וואה על היותו עקבי באיכות. משפחת קסטל קנתה ושיפצה את היקב ב-1971 כדי לחשוף את אוהבי היין בעולם לבורדו קלאסי
שאטו דארסין אחד היצרנים העתיקים במדוק עוד מהמאה ה-18 אשר שמר על תואר קרו בורז'וואה על היותו עקבי באיכות. משפחת קסטל קנתה ושיפצה את היקב ב-1971 כדי לחשוף את אוהבי היין בעולם לבורדו קלאסי
הו מדוק הוא האזור בצפון בורדו שם תמצאו את כל היינות הגדולים של בורדו. מה שהיה פעם ביצה הוא היום אדמה המשלבת חימר וליים הנותנים לזנים הבורדולזים את הברק.|הו מדוק הוא האזור בצפון בורדו שם תמצאו את כל היינות הגדולים של בורדו. מה שהיה פעם ביצה הוא היום אדמה המשלבת חימר וליים הנותנים לזנים הבורדולזים את הברק.