ג'וזף דרוהין בית ג'וזף דרוהין פועל מאז שנת 1880, וממוקם בבירת היין של אזור בורגון, בון, במרכז העיר העתיקה. היקב בבעלות וניהול משפחתיים זה דור רביעי. במשך השנים, הקפידה המשפחה להרחיב את הכרמים שברשותה, ולרכוש חלקות משובחות בלבד, בעיקר חלקות גראן קרו ופרמייר קרו. כיום, היקב מייצר יין מ-90 חלקות שונות, ובבעלותו 730 דונם של כרמים.
שיעור ראשון במעלותיו של הפינו נואר מהאזור היוקרתי שבצפון בורגון , עם צבע רובי מבריק. הוא מלא ארומות של דובדבני בר ופירות יער אדומים, אדמתיות ותבלינים. יין בעל כושר התיישנות מצוין.היין ימשיך לפתח מורכבויות בשנים הקרובות, לכן הוא מהווה יין רב תכליתי נגיש לכולם
דבר המומחה
אחד היינות הנמכרים והמוערכים של היקב, בזכות בחירת הענבים מכרמים בדרום האפלסיון, וממיצוי מוקפד של ארומות הפרי, דרך תסיסת ענבי הפינו-נואר על שמריהם הטבעיים, טמפרטורה מבוקרת והתבגרות של עד שנה בחביות עת צרפתיות(10% חדשות). זה היין המושלם להתחיל את המסע בבורגון
ג'וזף דרוהין בית ג'וזף דרוהין פועל מאז שנת 1880, וממוקם בבירת היין של אזור בורגון, בון, במרכז העיר העתיקה. היקב בבעלות וניהול משפחתיים זה דור רביעי. במשך השנים, הקפידה המשפחה להרחיב את הכרמים שברשותה, ולרכוש חלקות משובחות בלבד, בעיקר חלקות גראן קרו ופרמייר קרו. כיום, היקב מייצר יין מ-90 חלקות שונות, ובבעלותו 730 דונם של כרמים.
"אנחנו משתמשים בשיטות טבעיות לפתור בעיות של הטבע" כך מסכמים ביקב את ההחלטה להעביר את כל 72 ההקטר של האחוזה ברחבי בורגון לגידול אורגני וביודינאמי. היקב מייצר את גפניו לשתילה בעצמו כחלק ממעקב צמוד אחרי הגפנים המובחרות ביותר. היקב מחזיק בחלקות מובחרות ברחבי בורגון עוד מ-1880|" אנחנו משתמשים בשיטות טבעיות לפתור בעיות של הטבע" כך מסכמים ביקב את ההחלטה להעביר את כל 72 ההקטר של האחוזה ברחבי בורגון לגידול אורגני וביודינאמי. היקב מייצר את גפניו לשתילה בעצמו כחלק ממעקב צמוד אחרי הגפנים המובחרות ביותר. היקב מחזיק בחלקות מובחרות ברחבי בורגון עוד מ-1880
בעין
ארגמן בוהק
באף
דובדבן בר, פירות יער, אדמה וטבק
בפה
מורכב ואלגנטי עם מרקם משיי ומינרליות אדמתית לסיומת
אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות