זהו יין אדום המיוצר בתהליך ממושך. הענבים נבצרים, מיובשים ואז מותססים לאט; המגע עם קליפות הענבים יכול להימשך כחודשיים ואז הוא מתיישן בחביות עץ אלון למשך 24 חודשים. עשיר בטעם, נועז ומורכב בניחוח, אך אלגנטי ומאוזן, עם תווים של צימוקים ותבלינים.
אנואיטליה הוא היקב בבעלות פרטית הגדולה ביותר באיטליה מבחינת היקף הייצור ואחד מעשרת המובילים בארץ מבחינת המחזור. ייצרנו 111 מיליון בקבוקים בשנת 2020 ואנו מייצאים 80% מהייצור שלנו ל -5 יבשות ולמעלה מ -80 מדינות. המדינות הטובות ביותר שלנו הן בריטניה, ארה"ב עם היבואנית הישירה שלנו, קנדה ואירופה, בהן אנו נמצאים גם במסחר וגם מחוץ לסחר. אנוטליה מתמקדת ללא הרף באסיה, רוסיה והמזרח התיכון להרחבה עתידית עם צוות משימה ייעודי. צוות הייננים שלנו בוחר את היינות מאזורי היין המוערכים ביותר באיטליה, ועובד ללא הרף כדי לספק את הייחודיות של השטחים הללו. ונטו שבצפון איטליה ממוקם למרגלות הרי האלפים, המספקים את גבולו הצפוני, ובסביבות העמקים היורדים של הרי הלסיני. האזור שוכן על קרקעות גיר, עשירות גיר וחימר, וגבעות המטפסות למעלה מ -1300 רגל מעל פני הים. דרומית להרים אלו, הגפנים של ולפוליצ'לה נחים באדמה עשירה וסחף.